ristorante a base di pesce albergo Ogliastro Marina a Castellabate Paestum nel Cilento Salerno ristorante a base di pesce albergo Ogliastro Marina a Castellabate Paestum nel Cilento Salerno ristorante a base di pesce albergo Ogliastro Marina a Castellabate Paestum nel Cilento Salerno ristorante a base di pesce albergo Ogliastro Marina a Castellabate Paestum nel Cilento Salerno ristorante a base di pesce albergo Ogliastro Marina a Castellabate Paestum nel Cilento Salerno ristorante a base di pesce albergo Ogliastro Marina a Castellabate Paestum nel Cilento Salerno ristorante a base di pesce albergo Ogliastro Marina a Castellabate Paestum nel Cilento Salerno
DA CARMINE
Ristorante Albergo
DA CARMINE
Ristorante Albergo
tel. +39 0974 963023
fax. +39 0974 963900
info@albergodacarmine.it
Ristorante a base di pesce Castellabate | Albergo a Ogliastro Marina | da Carmine nel Cilento
Ristorante a base di pesce Castellabate | Albergo a Ogliastro Marina | da Carmine nel Cilento
Ristorante a base di pesce Castellabate | Albergo a Ogliastro Marina | da Carmine nel Cilento
Ristorante a base di pesce Castellabate | Albergo a Ogliastro Marina | da Carmine nel Cilento
RISTORANTE ALBERGO DA CARMINE
via Provinciale snc - 84048 Ogliastro Marina - Castellabate - Cilento - Salerno
p.i. 03015710654 - REA SA-254631



© 2014: ALBERGO RISTORANTE DA CARNINE

Hotel-restaurant in Cilento , between culture and nature


Cilento , which is “UNESCO WORLD HERITAGE SITE”, is a mountainous region of Southern Campania, stretching like a peninsula in the Gulfs of Salerno and Policastro. Its whole coast has got the “ Blue Flag “ for its clean and crystal-clear waters. Besides its natural beauties , Cilento can offer many interesting historical and cultural places, such as  Paestum with its  temples and Velia with its famous  “Porta Rosa”. Cilento has an ancient food tradition, rich in natural produce, such as its high-quality olive oil, its pasta made with choice meals , the artichokes of Paestum , its legumes ( in particular the chick-peas of Cicereale and the beans of Controne ), its white figs and its wines ( Aglianico, Greco and Fiano ) that are very good “friends” of all convivial times. Its dairy produce , the most famous of which is the buffalo mozzarella, is large and various. The fish , caught in our fine sea , comes every night to the market and it is very fresh. Its bread is a basic food , fresh or toasted (used to make the typical “acqua e sale” ).
albergo ristorante a castellabate nel cilento
albergo ristorante a castellabate nel cilento
albergo ristorante a castellabate nel cilento
albergo ristorante a castellabate nel cilento
albergo ristorante a castellabate nel cilento
albergo ristorante a castellabate nel cilento
Area free in tutto l'albergo
\
\
\
\
To:
Your e mail:
From:
Chids(0-10):
Adults